Anhui SURE ELECTRONICS CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Anhui SURE ELECTRONICS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: LA-SNEL ZEKER
Aantal werknemers: 30~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-800000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

Als-AST het Elektrische Toestel werd opgericht in 2008. Het is een High-tech Georiënteerde onderneming, zijn wij gespecialiseerd in de productie van lithium/Lood zure batterijladers, elektrische autoladers, elektrische autoconvertor en elektronisch. Welke grotendeels voor e-Motorfietsen, e-Vegers en E -e-forklifts kan worden toegepast. e keurt de wijzetechnologie goed van de hoog-tariefomschakeling. Onze laders zijn hoog - kwaliteit, stabiel, slim, draagbaar en efficiënt (tot 93%). Zij hebben aluminiumgeval, elegante verschijning, lichtgewicht en kleine grootte.

Het bedrijf wordt in het park van de de elektronikaproductie van het land grootste die in de mooie stad TIAN CHANG wordt gebaseerd gevestigd. Wij zijn een beroeps geëngageerd aan het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst als één van de voedingfabrikant. Het bedrijf ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem over, is geschat als opmerkelijke particuliere ondernemingen, nationale ondernemerschapsster en Chinese beroemde lader van de merk elektrische auto.
Wij zijn eerlijkheid, kwaliteitsproducten, redelijke prijzen, de goede dienst en trekken een brede waaier van klanten in alle richtingen aan. Al personeel zal transporteren de ondernemende nooit zelfgenoegzame geest, en constant hun kernconcurrentievermogen, aan een hoger doel verbeteren.
De bedrijven die de „hervorming, de innovatie, snel en de efficiënte“ ontwikkelingsfilosofie aanhangen, hangen klantgericht, markt-kern aan. De kwaliteit aangezien de sluitsteen van het houden van het tempo van technologische ontwikkeling, concurrerendere, milieuvriendelijke energy-saving nieuwe producten streeft heeft geïntroduceerd ernaar om klanten aan behoeften, het werk met u te voldoen om beter morgen te creëren.

Wij streven voor 100%-de tevredenheid van de klant door voortdurende verbetering en nu onze hoogte - de kwaliteitsproducten en de nadenkende diensten hebben goede reputatie van klanten in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en andere landen en regio's.
Om voor de concurrentie te houden, wenst u een leverancier die omhoog met uw eisen kan houden. Tevreden om ons te contacteren en ons uitstekend verkoopteam te laten de perfecte dienst aan u in een keer verlenen。